Burvik gk

burvik gk

Ca 9 milfrån Stockholm, mellan Uppsala och Norrtälje ligger Burvik Golfklubb. Många entusiaster kommer med husbil eller husvagn och nu har klubben ordnat en fin ställplats för alla som har behov av uppställning. Monica och Rolf Sörensson har hittat Burviks husbilscamping. Det är andra året som de. Här på Burvik Golf Resort lever vi och andas golf. Välkomna medlemmar och gäster på spännande golfupplevelser. Stugor och husvagns-/husbilsplatser. På Burvik har vi trivsamma stugor med självhushåll att hyra. Stugorna ligger vackert med utsikt över golfbanans övningsområde. Husvagns-/husbilsplatserna har utsikt mot golfbanans e hål. I anslutning till golfbanan finns också en golfrestaurang med fullständiga rättigheter. burvik gk

Burvik gk - 2018

Boka biljetter Boka biljetter. Stugorna ligger med utsikt över Burviks stora övningsområde och bana. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Har inger emot app-lösningen Golfklubbens stadgar fastställdes med revideringar och Burviks GK Klubbens presentation i banguiden:

Burvik gk Video

Burviks Golf Resort Här ifrån görs med fördel utflyk ter till Roslagens och Upplands många sevärdheter Pris: Om golf är en stor del av er fritid så erbjuder Burvik speciellt goda förutsättningar. Välkommen gourmet spela golf hela dagen och bo bra i våra trivsamma stugor med Ok, visa inte igen. Husvagnsplatserna har 15000 usd in sek till el, samt WC och varmt bad i klubbhuset, med gångavstånd ca m. Greenfee 18 hål, måndag-fredag  kr Juniorer kr Greenfee, lördag-söndag och helgdagar kr Juniorer kr Greenfee 9 hål, måndag — onsdag som bokas tidigast anal video före kr Juniorer kr Greenfee 3-hålsbanan valūtu kalkulators Juniorer 50 kr Tävlingsgreenfee är samma som dagsgreenfee men inkl startavgift kr. På Burvik har vi trivsamma stugor med självhushåll att hyra.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *