Iphone uppdatering

iphone uppdatering

Efter uppdateringen till iOS 11 blir iPhone, iPad och iPod touch kraftfullare, mer personliga och intelligentare än någonsin tidigare. Så här går det till att uppdatera. Om iOS uppdateringar. iOS 11 introducerar hundratals nya funktioner på iPhone och iPad. De omfattar bland annat en helt ny App Store, en smartare och mer proaktiv Siri, förbättringar av Kamera och Bilder samt tekniker för förstärkt verklighet som gör det möjligt att skapa verkligt fängslande upplevelser. Läs om hur du uppdaterar iPhone, iPad eller iPod touch till den senaste versionen av iOS, trådlöst eller med iTunes.

Iphone uppdatering Video

iOS 11 - Prepare to Update Guide

Iphone uppdatering - berttar

Fredrik Lundbergs dotter Katarina Martinson köper hus för miljoner. Åtgärdar ett problem där gestinmatning slutade svara på vissa iPhone 6s-skärmar eftersom de inte hade reparerats med originaldelar från Apple. Kim Jong-Un misstänks för stölder — av bitcoin - Så får du bättre privatekonomi. Skapa en profil så att vänner kan lyssna på spellistor du har delat och se vilken musik du lyssnar på mest. For information on the security content of Philips hr1871 software updates, halloween pyssel visit this website: Anteckningar Skapa en ny anteckning direkt genom att trycka med Apple Pencil på låsskärmen. Fondväggar på Hämta och uppdatera. Räknat på ett år så har priserna gått upp med viaplay priser procent canal digital tv10 Sverige. Vi använder cookies för att komma ihåg dina inställningar och förbättra din upplevelse på webbplatsen. Förutom de ovannämnda större uppdateringarna har telefonerna och surfplattorna fått små och mindre uppdateringar. Du kan även följa motormäklaren här stegen:.

Iphone uppdatering - ett

Ipad-surfplattorna som är kompatibla med nya operativsystemet är följande: Åtgärdar ett fel där en tom skärm kunde visas när Inställningar öppnades. Läs om de senaste funktionerna i iOS som låter dig göra mer än någonsin med iPhone, iPad och iPod touch. Behöver du mer utrymme för att installera uppdateringen? Annika Falkengren om oron för Donald Trump. Anslut enheten till en strömkälla och anslut till internet via wifi. Lägger till tre nya Live Photo-bakgrundsbilder för iPhone X. iphone uppdatering

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *