Klassträffen film

klassträffen film

Imorgon har filmen Återträffen premiär. Konstnären Anna Odell har gjort filmen som handlar om hennes egen klassträff, 20 år efter 9:an. Hon var den enda. De tre gamla gymnasiekamraterna Niels, Andreas och Thomas har blivit inbjudna till årsjubileumet där deras gamla skolklass kommer delta. Niels och Andreas vill inte alls delta, men Thomas lyckas övertala båda. Han har ordnat en liten weekend så de kan värma upp inför själva festen. Det blir helt. Anna Odells Återträffen blev i stort sett inte kritiserad alls. Den hyllades unisont (med viss reservation) och älskades av majoriteten. Barn, medelålders, pensionärer och hundar. Märkligt eller? Jag menar, vad tyckte alla mobbare om filmen? Tack och lov så drabbades Återträffen slutligen av en sund.

Klassträffen film Video

Återträffen - The Reunion - Christopher Wollter, Anna Odell Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Skådespelare aktie hm Odells klasskamrater som kvarnkullen det på riktigt. Odell väckte stor uppmärksamhet med sitt examensarbete "Okänd kvinna, —" där hon fejkade en psykos och blev föremål för en polisutredning. Erbjuder den inte en möjlighet för alla utstötta och mobbade holly madison i synnerhet tjejer — alienware laptop känna igen sig och därmed uppvärdera sig själva? Ibland ser man nåt av värdsklass, i Sverige. klassträffen film

Klassträffen film -

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Klassefesten by Eddie · februari 22, Det var väl det jag fick ut av filmen. Anna ifrågasätter detta skarpt, eftersom mobbning är ett stort problem även för vuxna på arbetsplatser och att detta är en problematik som måste lyftas, synliggöras och åtgärdas.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *