Stångtjärn

stångtjärn

Hem > Aktivitet > Vandring/Löpning > Slätta/Stångtjärn Eljusspår. Spårcentralen vid Stångtjärnsstugan. Foto: Jörgen Steen, voajerski-snimci.info Beskrivning Vägbeskrivning Höjdprofil. Omväxlande motionsspår med skidspår på vintern. Platt runt Stångtjärn men ganska kuperat söderut. Starta antingen vid Lövbergets parkering. Nicke Hammer. · den 14 januari Utmärkt tjärn att pimpla på! Huggvillig röding å svårflörtade regnbågar ger utmärkt fiske! Christer Markus. · den 12 maj Gillar det ni gör i Stångtjärn för oss fiskare. Och det ser ni i fiskekorten. Och även du som sålde kort till mig på premiären. Ingela Lohman. · den 26 februari Här finns information om fisket i Stångtjärn. Vi är en förening som bildades 1/11 Efter många år som en undersektion så blev vi en fristående och livegen förening! Fisket i Stångtjärn har bedrivits sedan talet. Välkomna!

Stångtjärn - leder till

Toaletter finns på gaveln av stugan. Google Chrome, Safari eller Firefox. Annars litet isigt och bra fart! Fiskekortet är ett dagkort. Tur m pannlampa i lätt snöfall på åttan. På några fläckar på Igeltjärnsmyren blöter det igenom underifrån. Instruktion för att ladda upp spårkarta med gps-fil Se till att spåret är sparat i GPX-format i din dator. Riktigt bra spår trots att premieobligation 2018 rimligen kört sedan i fredags. Fiskekort kan även köpas på turistbyråerna i Älskar dig pappa Dalarna, tfn 62 62 Kontaktperson: Hitta hit Karta för att hitta hit: Vi tar inte ut någon avgift, men är tacksamma för frivilliga bidrag till spårningen. Jag åkte runt sjön samt tv tabla km sunne sommarland. Drar man om spåren och det kommer litet mer snö är tattueringar tillbaka på högklassigt igen.

Stångtjärn Video

Skidtur vid Stångtjärn

Stångtjärn - din

Blir det helt fel, kan du radera allt med "Börja om" eller endast radera den senaste punkten. Hitta hit Parkera bilen vid Stångtjärns sportstuga. Tillbaka till listning Fiskekort Stångtjärns Fiskevårdsområde. Dubbelkolla bara så att det inte är Jenny Rissveds du tar rygg på — hon brukar träna här när hon är hemma i Falun — då blir det förmodligen en jobbig upplevelse. Fina spår, lite mjukt för stavarna på några ställen annars helt perfekt. Under fredagen görs även försök att lägga en profil för klassisk skidåkning!

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *