Skridskoförbundet

skridskoförbundet

Inbjudan till Short track SM Mellan den e januari arrangerar SK Skrinnaren i samarbete med Svenska Skridskoförbundet SM i Short Track. Läs mer. Svenska Skridskoförbundet är ett specialidrottsförbund för skridskosport. Det bildades och invaldes i Riksidrottsförbundet samma år. Förbundets kansli ligger i Idrottens hus i Stockholm. Externa länkar[redigera | redigera wikitext]. Förbundets webbplats · Football (soccer ball).svg Denna sportartikel saknar väsentlig. Internationella Skridskoförbundet, ISU, har stängt av enskilda åkare som tävlat i olicensierade tävlingar som inte har anordnats av förbundet. Nu uppmanar EU-kommissionen förbundet att upphäva sina sanktioner.– De stränga straff som ISU har skyddar sina egna kommersiella intressen och hindrar.

Skridskoförbundet Video

RD SM 2017 Opening Ceremony skridskoförbundet Funktionärsutbildning Inom ramen för Making a Better Skating Nation har det påbörjats ett utvecklingsarbete inom arrangemangs och funktionärsrollerna i svensk skridsko. Twitter Tweets by sweskate. Ny åldersindelning skridskoförbundet Vi kan få fler idéer att växa i Gävleborg. Hoppa till sidans innehåll. Airsoft pistol till sidans innehåll. Licenser

Skridskoförbundet - gnger

Att ha starka och attraktiva föreningar som erbjuder meningsfull verksamhet till alla sina medlemmar i enlighet med skridskoförbundets vision är helt avgörande för att svensk skridsko skall utvecklas. Funktionärsutbildning Inom ramen för Making a Better Skating Nation har det påbörjats ett utvecklingsarbete inom arrangemangs och funktionärsrollerna i svensk skridsko. Svenskt rekord på m av David Andersson! Stiftelsens ändamål är att främja svensk idrott genom stipendier till ledare och instruktörer för deras vidareutbildning. Skridskoförbundet har tecknat ett samarbetsavtal med Mabi Hyrbilar. Premiären ägde rum onsdagen den 15 nov , då skridskoträning och njutbar skridskoåkning till musik erbjöds alla intresserade.

Skridskoförbundet - skillnad frn

Inom ramen för Making a Better Skating Nation har det påbörjats ett utvecklingsarbete inom arrangemangs och funktionärsrollerna i svensk skridsko. Inkluderande idrott Spela video Spela upp video. Prins Bertils och prinsessan Lilians idrottsfond Läs beslutet i sin helhet nedan. Både mygg och kameler måste silas för att motverka matchfixing. Vi fortsätter med "spalten" Ordförande har ordet och här kommer Mikael Erikssons första bidrag.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *