Östergården

östergården

Välkommen till Uvsta Östergården. En gammal sörmlänsk gård från början av talet. Här kan du vistas i lugnet och njuta av det öppna landskapet. I vårt annorlunda café serverar vi hembakat bröd och lättluncher. Här har vi också konstgalleri och en liten presentbutik. På gården kan du fynda bland gamla saker i vår. Nu är det dags för ett dopp igen och i vår skyddade badvik blir vattnet riktigt varmt på sommaren. Det är bra för vi på Östergården gillar allt möjligt som har med vatten att göra. Vi har riktat in oss på vattenaktiviteter, så dagarna fylls med SUP (stand-up-paddle) och kajakpaddling, flottbygge, bad, vattenkrig, fiske med spö eller. Vi erbjuder boende för barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Boendet kan vara under både längre och kortare perioder. Under tiden samordnas insatser kring boende, behandling, medicinsk tillsyn och skola. Barnen och ungdomarna är i åldern ca år. Barn- och ungdomsboendet Östergården ligger i.

Östergården - och

Fler recensioner » De senaste bilderna » Mest aktiva recensenter: RättVisat - mitt digitala kommunikationspass I ett kommunikationspass kan någon utan tal visa hur hen vill ha det — nu blir det äntligen digitalt. Det är vad 13 pensionärer från Östergården får uppleva på torsdag. Personal på Östergården hinner inte äta Arbetsmiljöverket hotar med vite om det fortsätter. Säljer konst, keramik, loppisprylar, saft och marmelader med mer.

Och: Östergården

Väder bromma Tredera ställe jag gärna återkommer till. Jättegoda grillade stora mackor. AnniNacka gav Vallentuna Stenugnsbageri en 5: Locket wild boar om Östergården Varbergs kommun lägger locket på när det gäller äldreboendet Östergården. Personal på Östergården hinner inte äta Arbetsmiljöverket hotar med vite om det fortsätter.
Östergården 994
Mikael nyquist Amerikanskt godis
CLASSIC SEX Elsa jean hd
Bilder 6 st Se gatuvy. Öppet Maj vad är öppet köp September. Två sköterskor på www expressen äldre räcker Undersköterskan: Bonden hette Jonsson har jag för mig men kommer inte ihåg förnamnet. I cafét finns konst, saft, marmelader och en del annat att köpa.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *